Lokalna akciona grupa – Partnerstvo za Potamišje: BICIKLISTIČKA TURA STAZAMA POTAMIŠJA

04/06/2015

BICIKLISTIČKA TURA STAZAMA POTAMIŠJA
Opovo, 04. jun 2015;
Članovi Lokalne akcione grupe – Partnerstvo za Potamišje i Udruženja ljubitelja reke Tamiš „Opava“ danas su organizovali biciklističku turu stazama Potamišja na relaciji Čenta – Opovo. Cilj ove akcije je promovisanje turističkih potencijala Potamišja, a datum održavanja je izabran kao sećanje na Nenada Nikolića osnivača Lokalne akcione grupe i čoveka koji je svoj život posvetio afirmisanju našeg kraja.
DSC_0038

Udruženje ljubitelja reke Tamiš „Opava“ nedavno je u u skladu sa strategijom ruralnog partnerstva Komisija za evaluaciju Lokalne akcione grupe – Partnerstvo za Potamišje preko projektnih aktivnosti dobilo bicikle namenjene za vožnju kroz prirodu u cilju razvoja aktivnog odmora i ekoturizma, tako da je današnja akcija iskorišćena upravo u tu svrhu.
DSC_0043

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije