Košarka – Prvenstvo Vojvodine mlađe pionirke 2. kolo: NOVA DRAMA ALI OVOG PUTA BEZ POBEDE

02/06/2015

u SPORT

NOVA DRAMA ALI OVOG PUTA BEZ POBEDE
Opovo, 02. jun 2015;
OPOVO 99 – ELEMIR 40:42 (9:6; 5:14; 15:10; 11:12). Šta reći kada nam ovoliko sportskog uzbuđenja prirede jedanaestogodišnje košarkašice. Utakmica, gotovo preslikana kao ona iz Zrenjanina u prvom kolu, sa tom razlikom što su ovog puta pobedile rivalke naših devojčica.
DSC_0153

Međutim, trener i mlade košarkašice Opova, nemaju za čim da žale. Pružile su odličnu partiju u kojoj je pobednika na kraju odlučila bolja koncentracija, a malo i sreća. Opet, i pored poraza, u ovakvim mečevima puno toga se nauči, a bez obzira na suze iz ovakvih utakmica ekipa izlazi jača.
DSC_0160

Gošće iz Elemira fizički su bile znatno dominantnije što je verovatno odlučilo utakmicu. Međutim, i pored fizičke prednosti rivalki, Opovčanke su meč  odigrale u egalu. Prvu četvrtinu dobile su pulenke trenera Habaneka, ali su gošće uzvratile u drugoj i poluvreme završile sa šest poena prednosti. U nastavku meča, nošene bučnom podrškom navijača, Opovčanke dostižu prednost ali tokom rezultatske „klackalice“ u samom finišu, bolje su se snašle košarkašice Elemira i na kraju slavile minimalnim, ali rezultatom vrednim dva boda.
DSC_0169

Danas smo prvi put imali priliku da gledamo u Opovu ovu generaciju na nekoj zvaničnoj utakmici. Ne treba puno kako bi se zaključilo da je Marko Habanek formirao dobru selekciju u kojoj se nalazi nekoliko zaista vrednih košarkaških bisera. I samo neka nastave ovako, a rezultati će s vremenom doći.
DSC_0156

OPOVO 99: Šojić 2, Radovanov, Marković 4, Lazić, Bilecki, Radovanov 11, Kukić 11, Miljković 4, Lalović 2, Žunić 6, Gasenberger, Milovanov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije