Regionalni centar za društveno – ekonomski razvoj Banat: DELEGACIJA IZ ČEŠKE U POSETI OPOVU

20/05/2015

DELEGACIJA IZ ČEŠKE U POSETI OPOVU
Opovo, 20. maj 2015;
U okviru projekta „Prenos iskustva u oblasti korišćenja pretpristupnih fondova Evropske unije – Banat (Srbija)“ Pančevo, Kovačicu i Opovo posetila je delegacija iz češkog regiona Hradec Kralove.
DSC_0053

Da podsetimo, u sklopu istog projekta čiji je cilj da se ojačaju kapaciteti lokalnih samouprava za privlačenje sredstava iz pretpristupnih fondova EU koji Srbiju čekaju u narednom periodu, delegacija koju su činili gradonačelnik Pančeva i predsednici opština Opova, Novi Bečej i Kanjiža, kao i predstavnici RCR Banat, posetila je u aprilu prošle godine region Hradec Kralove. Predsednik Soldatović se tom prilikom sastao sa čelnicima regiona i predstavnicima njihove regionalne razvojne agencije i razgovarao o budućoj saradnji i projektima od značaja za našu opštinu.
DSC_0058

Češka delegacija regiona Hradec Kralove ovih dana je uzvratila posetu i u toj delegaciji su učestvovali i uspešni privrednici njihovog regiona. Češka delegacija je obišla Pančevo i Kovačicu, da bi u pratnji predstavnika RCR Banat i gradonačelnika Pančeva Pavla Radanova, posetila i Opovo.
DSC_0064

Goste iz Češke i Pančeva primio je predsednik opštine mr Milorad Soldatović, koji je kao domaćin za goste priredio ručak u Hotelu „Stari Banat“ gde su nastavljeni razgovori započeti prošle godine u Češkoj.
DSC_0067

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije