Poljočuvarska služba: POLAR SECURITY I OVE GODINE ČUVA OPŠTINSKI ATAR

18/05/2015

POLAR SECURITY I OVE GODINE ČUVA OPŠTINSKI ATAR
Opovo, 18. maj 2015;
Opštinska uprava Opovo nastavlja praksu iz prethodnih godina angažovanjem poljočuvarske službe tokom poljoprivredne sezone.
Nakon sprovedenog postupka javne nabavke i ove godine je za poslove poljočuvarske službe u periodu od 18. maja do 18. novembra angažovana specijalizovana firma „Polar Security“ iz Zrenjanina. Poljučuvarsku službu na teritoriji naše opštine čini ekipa od 5 radnika od čega su četiri poljočuvara angažovana sa teritorije naše opštine, i to iz svakog naselja po jedan, dok je rukovodilac službe iz Polar Security-a.
34876 34878

– Kao i prethodnih godina insistiramo da se po ugovornim obavezama poljočuvari angažuju sa teritorije naše opštine, rekao je rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev.

Angažovani poljočuvari su u radnom odnosu tokom svih šest meseci i ugovorom je precizirano da Polar Security svake prve dekade meseca Opštinskoj upravi Opovo dostavi na uvid M – obrasce za zaposlene radnike. Vrednost uslege je 2.400.000 dinara bez pdv-a, a sredstva su obezbeđena iz opštinskog budžeta.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije