Rekonstrukcija Doma kulture u Opovu: SOLDATOVIĆ OBIŠAO POČETAK RADOVA

11/05/2015

SOLDATOVIĆ OBIŠAO POČETAK RADOVA
Opovo, 11. maj 2015;
Sa današnjim danom firma Aingor iz Kragujevca zvanično je startovala sa radovima na rekonstrukciji Doma kulture u Opovu, što je bio razlog da predsednik opštine mr Milorad Soldatović i rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev, obiđu objekat i izvođača radova.
34654

Da su radovi zaista počeli prolaznici su mogli da vide na osnovu sigurnosnih traka koje oblepljene oko zgrade Doma kulture, kao i buke izazvane radovima unutar objekta. U prvoj fazi radnici Aingora demontiraju stare stolice tako da je vašem reporteru bilo zaista čudno da posmatra praznu salu u kojoj je davno u mladosti proveo puno vremena gledajući filmove, priredbe i koncerte. Međutim, objekat je u veoma lošem stanju i adaptacija ali i funkcionalizacija je neophodna.
34652

U obilasku i razgovoru sa nadležnima na radovima, Soldatović i Mančev su se upoznali sa tokom i planom radova, a bilo je i novih sugestija tako da će verovatno nekih izmena biti „u hodu“. Ono što je za sada izvesno jeste da će se velika bina skratiti za nekih tri metra, a bioskopsko – pozorišna sala svesti na pola. Ostatak prostora obuhvata tematsko uređenje gde će se izvršiti građevinski i građevinsko – zanatski radovi.
Vrednst projekta je oko 26 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz opštinskog budžeta.
34646 34645 34628

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije