Rekonstrukcija vodovodne mreže: U TOKU SU RADOVI U OPOVAČKOJ ULICI JNA

11/05/2015

U TOKU SU RADOVI U OPOVAČKOJ ULICI JNA
Opovo, 11. maj 2015;
Kao što je od strane Opštinske uprave Opovo bilo i najavljeno, nakon prvomajskih praznika započeli su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici JNA u Opovu.
34623

Radove na realizaciji projekta izvodi firma GP Finet Inženjering doo iz Pančeva. Vrednost projekta je 2.752.797 dinara, a rok za izvođenje radova 40 radnih dana.
34620

Projekat podrazumeva zamenu starih azbestnih i postavljanje novih polietilenskih cevi i priključivanje na centralni vodovod. Polietilenske cevi su napravljene od materijala koji je apsolutno netoksičan i potpuno inertan u kontaktu sa vodom. Lake su za transport i rukovanje i lako se nastavljaju zavarivanjem i spojnicama. Nemaju uticaja na miris i ukus vode, ne hvata se kamenac i shodno tome ne dolazi do smanjivanja protoka tokom dugoročne upotrebe. Takođe, vrlo su fleksibilne i izuzetno otporne na vibracije, na seizmičke udare i pomeranje tla.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije