Centar Ministarstva odbrane Pančevo: SADRŽAJ ZA PROMOCIJU AKTIVNE REZERVE

28/04/2015

SADRŽAJ ZA PROMOCIJU AKTIVNE REZERVE
Opovo, 27. april 2015;
Uprava za ljudske rezerve (J-I) Generalštaba Vojske Srbije raspisala je Konkurs za popunu slobodnih radnih mesta prijemom lica u aktivnu rezervu, na neodređeno vreme.
Osnovna funkcija Koncepta aktivne rezerve je popuna jedinica Vojske Srbije i Ministarstva odbrane, radi realizacije zadataka i misije Vojske, uključujući i multinacionalne operacije.
Angažovanje pripadnika aktivne rezerve je na dobrovoljnoj osnovi, a ugovor će se potpisivati na dve godine.
Lice koje zaključi ugovor ima obavezu da se odazove na poziv Vojske Srbije za obučavanje u trajanju od 45 dana, pripremu za realizaciju zadataka i misija do tri meseca i realizaciju do šest meseci godišnje.
Sa druge strane isto lice ostvaruje odnosno prima novčanu naknadu za svaki mesec trajanja ugovora, novčanu naknadu za vreme redovnog godišnjeg obučavanja i osposobljavanja, odnosno platu za vreme angažovanja na izvršavanju misija i zadataka, uz zdravstvenu zaštitu i mirovanje radnog odnosa kod poslodavca za vreme angažovanja ukoliko je lice zaposleno.
Dodatne informacije o profesionalnoj vojnoj službi, broju slobodnih mesta i potrebnom profilu mogu se dobiti na sledećem broju telefona: 011/2063-319 Generalštab Vojske Srbije.

Informacije su dostupne na sajtu Ministarstva odbrane (www.mod.gov.rs) i Vojske Srbije (www.vs.rs).

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije