IX Uskršnja izložba: ZATVARANJE IZLOŽBE I POČETAK USKRŠNJEG RASPUSTA

02/04/2015

ZATVARANJE IZLOŽBE I POČETAK USKRŠNJEG RASPUSTA
Opovo, 02. april 2015;
Programom učenika iz Barande i Sakula i proglašenjem pobednika u takmičenju ukrašavanja uskršnjih jaja i pisanja literarnih radova na temu Uskrsa, svečano je zatvorena Deveta uskršnja izložba, koju tradicionalno organizuju Osnovna škola „Dositej Obradović“ i Galerija „Jovan Popović“ Opovo.
DSC_0161

Prema oceni stručnog žirija u sastavu mr Pal Dečov (akademski slikar) i Zoran Veličković (akademski slikar), na takmičenju ukrašavanja uskršnjih jaja prvu nagradu je dobio Dejan Vaić (2-3 Baranda), drugo mesto je osvojila Jelena Gasenberger (4-1 Opovo), dok je treća bila Katarina Šijak (3-1 Opovo). U kategoriji viših razreda najbolji rad je ostvarila Sara Jeminović (6-1 Opovo), druga je bila Biljana Milić (5-1 Opovo), a treći Nikola Ceranić (7-2 Opovo).
DSC_0158

Kao i prethodne godine, najbolji literarni rad na temu Uskrsa imala je Nela Despotović (7-2 Opovo). Odmah za njom istakli su se Uroš Popović (8-3 Baranda) i Jovana Terentić (8-4 Sakule).
Svi nagrađeni dobili su diplome i zahvalnice od strane direktorke škole, dok je rukovodilac Odeljenja za društvene delatnosti, javnu upravu i opšte poslove Opštinske uprave Opovo Ankica Jožika, pobednicima uručila poklon – pakete kao dar Opštine Opovo. Istovremeno, zatvaranje uskršnje izložbe poklopilo se i sa početkom uskršnjeg raspusta koji će trajati 12 dana.
DSC_0154 DSC_0150

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije