Opštinsko udruženje penzionera Opovo: PROSLAVA OSMOG MARTA ZA PENZIONERKE NAŠE OPŠTINE

08/03/2015

PROSLAVA OSMOG MARTA ZA PENZIONERKE NAŠE OPŠTINE
Opovo, 08. mart 2015;
U Hotelu „Stari Banat“ u Opovu danas je organizovana proslava za penzionerke naše opštine. Domaćin proslave je bila mesna organizacija iz Opova i prema impresijama prisutnih u putpunosti su ispunili očekivanja.
DSC_0146
Na proslavi je bilo prisutno oko stotinak penzionerki uz naravno prisustvo svojih kavaljera. Uz tadicionalnu večeru i tombolu organizovan je prigodan program, koji su na samom početku ulepšala deca iz Škole folklora, a ostatak večeri penzionerke su provele uz note opovačkih tamburaša. Svaka gošća je dobila po karanfil kao dar Grupe građana „Pošteno Ružić“, dok je penzionerska organizacija svojim članicama darovala saksiju cveća.
DSC_0149

U pozdravnom govoru predsednik opštinske organizacije penzionera Žika Nestorović poželeo je sve najbolje članicama udruženja i posebno se zahvalio Goranu Ružiću na donaciji.
DSC_0208 DSC_0167 DSC_0157

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije