1

Opštinsko udruženje penzionera Opovo: RENOVIRANE PROSTORIJE UDRUŽENJA U OPOVU

RENOVIRANE PROSTORIJE UDRUŽENJA U OPOVU
Opovo, 27. decembar 2014;
Povodom renoviranja i puštanja u rad prostorija Opštinskog i mesnog udruženja penzionera Opovo, danas je organizovana proslava u novim prostorijama, a pored članova udruženja na svečanosti su prisustvovali predsednik opštine mr Milorad Soldatović i sveštenici opovačke SPC.
DSC_0128

Predsednik opštinskog udruženja Žika Nestorović zahvalio se predsedniku opštine na kontinuiranoj pomoći koju lokalna samouprava pruža udruženju penzionera, Aleksandru Iviću na pomoći u projektnim radovima, kao i direktoru AD Agros Jovanu Rackovom na velikoj pomoći njihove firme, koja je nesebično pomogla tokom godine u isporuci uglja za penzionere.
DSC_0130

Sveštenik Saša Čatlajić poželeo je prisutnima puno sreće i zdravlja u novoj godini uz želju da se često ovako sastaju i druže.
DSC_0127

Predsednik opštine mr Milorad Soldatović evocirao je uspomene podsetivši da je prvi skup na kojem je kao političar učestvovao bio upravo skup penzionera. Soldatović je istakao da su pored dece, penzioneri jedna od prioritetnih društvenih kategorija kada je u pitanju socijalna politika lokalne samouprave. Opština je u poslednjih par godina finansirala renoviranja penzionerskih domova, učestvovala i pomagala u akcijama koje je vodilo udruženje penzionera, i tako će biti i ubuduće, rekao je predsednik opštine.