Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

23/06/2024

OPOVO, 23. jun 2024 – U organizaciji Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“, održana je 24. seoska olimpijada u Sefkerina.

Tokom ceremonije otvaranja, predsednik sefkerinskih „Sokola“ Dragan Ristić pozdravio je prisutne, zahvalio se gostima na dolasku i lokalnoj samoupravi na projektnoj podršci. Manifestaciju su otvorili pokrajinski poslanik Predrag Ginculj i zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov, a Ginculj je tom prilikom svim takmičarima poželeo puno uspeha u nademetanju.

Takmičenja su se održala na sportskim terenima u centru Sefkerina, a tradicionalno se takmičilo u nekoliko disciplina. U predigri nastupli su najmlađi u trkama trotinetima i trci beba, a zatim su usledila takmičena u pikadu, trčanju u džaku, skoku u dalj iz mesta, bacanju kamena s’ ramena, šutiranju penala i ubacivanju trojki u koš.

Kao i prethodnih godina, članovi Streličarskog kluba „Pančevo“ demonstrirali sui svoje veštine sa lukom i strelom.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Jedno Da za četiri života, zašto u Srbiji ima malo donora

Jedno Da za četiri života, zašto u Srbiji ima malo donora

Izvor: RTS U Srbiji je urađena prva transplantacija srca u ovoj godini. Intervenciju je uradio tim Klinike za kardiohirurgiju Kliničkog centra Srbije. Zahvaljujući jednom DA - spasena su četiri života, urađene su i transplantacije bubrega i jetre. U našoj zemlji, na...

najnovije

najčitanije