IO Olga Petrov: U Barandi obeležen Dan škole

30/05/2024

BARANDA, 30. maj 2024 – U izdvojemom odeljenju „Olga Petrov“ u Barandi – Osnovne škole „Zoran Petrović“ svečanom akademijom proslavljen je Dan škole, koji se obeležava povodom 9. maja, dana kada je streljana Narodni heroj Olge Petrov i Dana pobede nad fašizmom. Međutim, kako je u toku rekonstrukcija objekta škole, svečanost je pomerena za 30. maj.

Goste akademije, učenike i njihove roditelje, nastavnike, građane Barande i predstavnike lokalne samouprave i javnih ustanova je pozdravila direktorka škole Danijela Stanković, koja je ukratko predstavila istorijat škole, a zatim prozvala i uručila nagrade za učenike i njihove nastavnike mentore, koji su ove školske godine ostvarili zapažene rezultate na opštinskim, okružnim i republičkim takmičenjima.

Akademiju je otvorio školski hor, nakon toga je nastupio nedavno nagrađeni školski tamburaški orkestar iz Sakula, a zatim je program nastavljen raznim dramskim i muzičkim komadima.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

OPOVO, 23. jun 2024 – U organizaciji Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“, održana je 24. seoska olimpijada u Sefkerina. Tokom ceremonije otvaranja, predsednik sefkerinskih „Sokola“ Dragan Ristić pozdravio je prisutne, zahvalio se gostima na dolasku i lokalnoj...

najnovije

najčitanije