Majski dani završeni velikim koncertom na centralnom trgu u Opovu (video)

27/05/2024

Održan koncert Goce Tržan i TD Benda

OPOVO, 26. maj 2024 – Nakon pet dana programa, manifestacija „Majski dani“ (Dan opštine Opovo), završena je velikim koncertom na centralnom trgu u Opovu.

Na velikoj bini prvo je nastupio TD Band, koji vodi naš sugrađanin Marijan Četnik, a nakon njih nastupila je popularna pop pevačica Goca Tržan, koja je setom svojih pesama ali i velikih hitova iz devedesetih i njene nekadašnje grupe Tap 011 sa kojom je postala poznata široj muzičkoj javnosti, oduševila prisutnu publiku.

Što se tiče muziciranja, TD Band je opravdao očekivanja, dok su Goca i njen prateći bend još jednom pokazali zašto su koncertna atrakcija. Odlična „svirka“ prateće grupe i Goca Tržan koja je energijom i pevačkim umećem potvrdila da je jedna od naših najboljih rok – pop pevačica. Svakako, jedan od boljih koncerata koji su održani u Opovu.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

OPOVO, 23. jun 2024 – U organizaciji Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“, održana je 24. seoska olimpijada u Sefkerina. Tokom ceremonije otvaranja, predsednik sefkerinskih „Sokola“ Dragan Ristić pozdravio je prisutne, zahvalio se gostima na dolasku i lokalnoj...

najnovije

najčitanije