Napreduju radovi na rekonstrukciji škole u Barandi (video)

24/05/2024

Napreduju radovi na rekonstrukciji škole u Barandi

BARANDA, 24. maj 2024 – Predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević obišli su radove na projektima rekonstrukcije objekta osnovne škole u Barandi. U pitanju su projekti koji su podržani od strane Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, a obuhvataju rekonstrukciju potkrovlja zgrade gde će biti tri nove učionice, izgradnju trpezarije u prizemlju i rekonstrukciju fiskulturne sale.

Markov je izrazio zadovoljstvo dinamikom i kvalitetom radova i očekuje završetak radova u roku.

„Došli smo da vidimo kako napreduju radovi, došli smo pomalo i nenajavljeni da vidimo da li su tu izvođači, da li rade, da li će rokovi biti ispoštovani. Zadovoljni smo onim što smo videli, potkrovlje će uskoro biti i gotovo, posle toga se kreće sa postavljanjem pregradnih zidova i formiraju se te prostorije, odnosno učionice i kako su mi izvođači radova objasnili sledi rušenje određenih zidova u prizemlju kako bi se formirao prostor za trpezariju. Rokovi koji su zadati stoje da će biti ispoštovani, takođe, što se tiče fiskulturne sale izuzetno sam zadovoljan kako izgleda i kako napreduje dinamika. Razgovarao sam sa izvođačima, razgovarali smo kako će sala izgledati kada bude završena i vidim da se to odvija na najbolji mogući način, tako da svim onim što smo videli, zadovoljni smo i radujemo se da uskoro ovaj projekat privedemo kraju“, rekao je Markov.

Rok za završetak radova je sredina jula ove godine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

OPOVO, 19. Jun 2024 Opština Opovo obaveštava građane da je  planiran tretman suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha i sa zemlje  planiran za četvrtak 20.06.2024. godine odložen za sledeću nedelju. Razlog odlaganja je previše visoka temperatura i tretman ne bi...

najnovije

najčitanije