Predškolska ustanova Bambi: U svetu postoji jedno carstvo

24/05/2024

U svetu postoji jedno carstvo

OPOVO, 24. maj 2024 – U svečanoj Sali OŠ „Dositej Obradović“ održana je priredba Predškolske ustanove „Bambi“ pod nazivom „U svetu postoji jedno carstvo“. Kao i uvek, kada su u pitanju naši mališani, sala je bila premala da primi sve koji su želeli da isprate priredbu, koja se gledala i iz hodnika škole. Među zvanicama je bio i predsednik opštine Miloš Markov zajedno sa svojim saradnicima iz lokalne samouprave, kao i predstavnici lokalnih javnih ustanova, preduzeća i institucija.

Povodom priredbe, predškolska ustanova je objavila saopštenje.

Već po tradiciji, kada se održavaju Majski dani opštine Opovo, Predškolska ustanova „Bambi“ se priključuje manifestaciji. Vrtić nije samo ustanova u kojoj deca borave, vrtić je ustanova u kojoj se deca vaspitavaju i obrazuju kroz druženje i igru u skladu sa njihovim potrebama, tako da i sama manifestacija nosi naziv „U svetu postoji jedno carstvo“.

Ove godine na priredbi je učestvovalo 11 vaspitnih grupa i približno 230 dece. Uložen je veliki trud i rad, kako samih vaspitačica, tako i svih zaposlenih. Sva ta radosna i nasmejana lica dece, roditelja, svih naših prijatelja, daju nam podstrek da još više i bolje ulažemo u naše najveće bogatstvo, a to su deca jer DECA SU UKRAS SVETA!

PU „Bambi“ Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

OPOVO, 23. jun 2024 – U organizaciji Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“, održana je 24. seoska olimpijada u Sefkerina. Tokom ceremonije otvaranja, predsednik sefkerinskih „Sokola“ Dragan Ristić pozdravio je prisutne, zahvalio se gostima na dolasku i lokalnoj...

najnovije

najčitanije