U petak atletski kros, u subotu fudbalski turnir, bazar i folklorni koncert

24/05/2024

OPOVO, 24. maj 2024 – U okviru manifestacije Majski dani (Dan opštine Opovo), u petak, 24. maja, na programu je „Spartakov kros“, a takmičenje počinju u 17:00 časova na fudbalskom terenu FK „Omladinac“ u Opovu.

U subotu, 25. maja očekuje nas bogat program. Na fudbalskom terenu FK „Omladinac“ od 9:30 časova održaće se  fudbalski turnir „Nikolina Babin“ u organizaciji Škole fudbala „Spartanac“. Pored domaćina učestvuju i škole fudbala Voždovac, Sinđelić i Ole.

Na centralnom trgu u Opovu u 15:00 časova počinje veliki bazar na kojem će učestvovati oko 40 izlagača. U 17:00 časova je predviđen defile folklornih ansambala u okviru folklornog festivala „Đurđevak“, koji će od 19:00 časova nastupati na velikoj bini u centru Opova.
Na koncertu nastupaju kulturno umetnička društva „Sveti Nikola“ Sakule, „Tamiški vez“ Opovo, „Mladost“ Glogonj, „Čigra“ Opovo, „Uroš Predić“ Orlovat i „Čenta“. ..

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

OPOVO, 19. Jun 2024 Opština Opovo obaveštava građane da je  planiran tretman suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha i sa zemlje  planiran za četvrtak 20.06.2024. godine odložen za sledeću nedelju. Razlog odlaganja je previše visoka temperatura i tretman ne bi...

najnovije

najčitanije