KFK Dragon Sefkerin: POTPUNA DOMINACIJA UROŠA JANJIĆA U PIONIRSKOJ KONKURENCIJI

09/12/2014

u SPORT

POTPUNA DOMINACIJA UROŠA JANJIĆA U PIONIRSKOJ KONKURENCIJI
Sefkerin, 09. decembar 2014;
Uroš Janjić višestruki prvak države, osvajač titule šampiona Balkana u kung fu sportu, završio je takmičarsku sezonu sa zlatnom medaljom u Beogradu na kik boks prvenstvu.
U nedelju 7. decembra održano je Otvoreno prvenstvo Beograda u disciplini kik lajt kontakt pod organizacijom Kik boks saveza Beograda,gde su učestvovali svi srpski kik boks klubovi.
Za najboljeg pionirskog borca proglašen je Uroš Janjić iz kluba “Dragon”, kluba koji predstavlja tim južnobanatskog okruga.
Janjić je osvojio zlato i oduševio sve prisutne u hali, savladavajući svoje rivale izvanrednom tehnikom i velikim iskustvom koje je stekao redovnim učešćem na svim mečevima punog kontakta gde je obavezno osvajao zlatne medalje.
jj 005
Na ovogodišnjem prvenstvu čestitale su mu sudije i  treneri uz komentare da ovako talentovanog jedanaestogodišnjaka još nisu videli i da će naš Uroš zasigurno jednoga dana postati šampion sveta.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

najnovije

najčitanije