Markov obišao radove na izgradnji novog dečijeg igrališta u Barandi (video)

21/05/2024

Markov obišao radove na izgradnji novog dečijeg igrališta u Barandi

BARANDA, 21. maj 2024 – U okviru parkovskog prostora u Barandi u toku su radovi na izgradnji novog dečijeg igrališta. Radovi se trenutno izvode na betoniranju podloge, a tim povodom gradilište su obišli predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević.

Nakon obilaska gradilišta predsednik opštine je najavio izgradnju još dva dečija igrališta u Sakulama i Sefkerinu.

Radovi se trenutno izvode na betoniranju podloge/Glas Opova

„Danas smo u Barandi obišli izgradnju podloge za novo dečije igralište, a moram da napomenem da posle Barande kreće izgradnja potpuno novih i modernih dečijih igrališta u Sakulama i Sefkerinu. Time zaokružujemo ovu priču gde smo u prethodnom periodu sagradili pet dečijih igrališta i dva porodična parka. Zaista smo se trudili da unapredimo kvalitet provođenja slobodnog vremena za naše najmlađe i da to bude u sva četiri naša naseljena mesta. Uz pdršku republičkih ministarstava i Pokrajinske Vlade, kao i uznaša sredstva uspevali smo da obezbedimo, pa i više sredstava, za same radove. Očekuju nas tri nova dečija igrališta, dva porodična parka i zaista smo se za naše mališane ali i cele porodice, trudili da obezbedimo što kvalitetnije uslove da provode svoje slobodno vreme“, izjavio je Markov.

Pored dečijeg igrališta sprovode se radovi i na postavljanju metalnih stubova za zaštitnu mrežu oko mini pič terena u Barandi.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

OPOVO, 19. Jun 2024 Opština Opovo obaveštava građane da je  planiran tretman suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha i sa zemlje  planiran za četvrtak 20.06.2024. godine odložen za sledeću nedelju. Razlog odlaganja je previše visoka temperatura i tretman ne bi...

najnovije

najčitanije