Predškolci Bambija u Rasadniku cveća „Florenca“ (video)

13/04/2024

Predškolci Bambija u Rasadniku cveća „Florenca“ 

OPOVO, 11. april 2024 – Predškolci PU „Bambi“ danas su bili gosti Rasadnika cveća „Florenca“ u Opovu. Pored obilaska i razgledanja cveća, predškolci su imali i malu edukativnu radionicu koju je vodio vlasnik rasadnika Igor Vujić.

Deca su naučila šta su biljke, kako se hrane i kako rastu, a zatim su imali i neposrednu praksu. Svako dete je dobilo saksiju, zemlju i cvet, te su uz asistenciju Vujića zasadili cveće. Zasađeni cvet sa saksijom su dobili na poklon uz obavezu da ga zalivaju i neguju.

„Veoma se radujemo ovoj poseti predškolaca, nadam se da su nešto novo naučili, a ovu praksu ćemo nastaviti i sa mlađim osnovcima“, izjavio je Vujić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održan koncert duhovne muzike u Sefkerinu

Održan koncert duhovne muzike u Sefkerinu

SEFKERIN, 26/27. maj 2024 – Sefkerinska crkva je u nedelju bila istovremeno i hram i koncertna dvorana. Svoje prve koncerte održali su Dečiji crkveni hor i Liturgijski hor sefkerinskog hrama „Sabor Svetog arhangela Gavrila“. Koncert je privukao veliku pažnju, a...

Na preventivnim pregledima u nedelju pregledana 31 osoba

Na preventivnim pregledima u nedelju pregledana 31 osoba

OPOVO, 27. Maj 2024 U nedelju 26.maja 2024.godine Dom zdravlja Opovo je u okviru akcije Ministarstva zdravlja Republike Srbije organizovao akciju besplatnih preventivnih pregleda. Pregledana je 31 odrasla osoba, konstatovan je povišen krvni pritisak kod 3 osobe,...

najnovije

najčitanije