ONB Opovo: U četvrtak književni susret sa Danijelom Jovanovićem

28/03/2024

U četvrtak književni susret sa Danijelom Jovanovićem

OPOVO, 28. mart 2024 – Večeras, u četvrtak, 28. marta, u prostorijama Opštinske narodne biblioteke u Opovu (19:00h) biće priređen književni susret sa piscem Danijelom Jovanovićem.

Danijel Jovanović je rodom iz Kušiljeva, pored Svilajnca. Diplomirani profesor španskog jezika i književnosti i pisac, koji živi i radi u Beogradu. Popularnost je stekao fantastičnim serijalom za mlade „Severna kapija”, u izdanju IK „Otvorena knjiga”. Serijal čine četiri romana, od kojih su mnogi doživeli reizdanja.

Njegov poslednji roman je „Zaire“ gde autor ni ovog puta ne izneverava svoje čitaoce, provodeći ih, zajedno sa naslovnom junakinjom, kroz čudesno oslikane imaginarne svetove.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Književni susret sa Daliborom Daničićem i Boškom Ćirkovićem

Književni susret sa Daliborom Daničićem i Boškom Ćirkovićem

OPOVO, 25. april 2024 – U maloj sali Kulturnog centra Opovo, održan je veoma posećen književni susret, koji je na kraju prerastao i u muzičko veče. Gosti opovačke kulturne ustanove su bila dva pisca, Dalibor Daničić i Boško Ćirković – Škabo. Dalibor Daničić je...

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije