Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

23/03/2024

Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

OPOVO, 23. mart 2024 – U Kulturnom centru Opovo, 7. aprila su na programu dve projekcije domaćeg filma „Jorgovani“, od 18:00 i 20:00 časova. Ulaznice po ceni od 400 dinara biće u prodaji na dan projekcije.
JORGOVANI: dužina trajanja 83 minuta; žanr: komedija / drama; režija: Siniša Cvetić; uloge: Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Gordan Kičić, Milutin Mima Karadžić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Pavle Čemerikić, Nebojša Dugalić.
Sadržaj: Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza Katarina i Igor se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli, sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine,gde će se cela ekipa okupiti. Tu se jasno vide i lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas, postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije