Počela prolećna akcija Dunav osiguranja za osiguranje motornih vozila

21/03/2024

u OGLASI

EOGRAD, 21. marta (Tanjug) – Kompanija Dunav osiguranje danas je, na Sajmu automobila u Beogradu, započela prolećnu akciju za osiguranje motornih vozila koja će trajati do 30. aprila, a u okviru koje će korisnicima osiguranja biti obezbeđeni brojni popusti i pogodnosti.
Direktor Sektora interne i eksterne prodaje u kompaniji Dunav osiguranje Ljubomir Zec izjavio je za Tanjug da će ova promotivna akcija obezbediti 15 odsto popusta na visinu premije za zaključivanje polise auto-kasko osiguranja i 10 odsto popusta za zaključivanje ili obnovu postojeće polise auto-kasko osiguranja za polovna vozila starosti do pet godina.
    “Za sve one vlasnike motornih vozila koji svoje poverenje poklone kompaniji Dunav osiguranje u toku ove akcije, obezbedili smo i poklon vaučer u vrednosti od 4.000 koji mogu iskoristiti za kupovinu auto kozmetike, servisnih i ostalih usluga na više od 70 lokacija Dunav auta u našoj zemlji”, rekao je Zec.
On je naveo da se vaučeri mogu iskoristiti do 15. marta naredne godine.
“U okviru prolećne akcije obezbedili smo i dodatne popuste od 30 odsto popusta na osiguranje od auto-nezgode, 30 odsto popusta na osiguranja pomoći na putu, odnosno izdavanje garancije polise osiguranja pomoći na putu za ugovaranje polise kasko osiguranja za nova putnička vozila”, rekao je Zec.
Naveo je da će, ukoliko se ove dve vrste osiguranja ugovore istovremeno, biti odobreno čak 50 odsto popusta na premiju osiguranja.
“Sve bliže informacije o ovoj akciji možete dobiti na štandu kompanije, odlaskom u bilo koju od naših poslovnica u zemlji, putem veb sajta kompanije ili besplatnim pozivom na broj 0800-386-286”, naveo je Zec.
       Sajam automobila održava se od 21. do 27. marta na Beogradskom sajmu i okupiće blizu 230 izlagača.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije