Lovačko društvo „Šnjep“: Baranđanski lovci održali redovnu godišnju Skupštinu

16/03/2024

Baranđanski lovci održali redovnu godišnju Skupštinu

BARANDA, 16. mart 2024 – Lovačko društvo „Šnjep“ iz Barande održalo je svoju redovnu godišnju Skupštinu. Pored baranđanskih lovaca na Skupštini su prisustvovali predstavnici ostala tri opštinska društva iz Sakula, Opova i Sefkerina, predsednik Opštinskog lovačkog udruženja Dragan Stojanov i predsednik opštine Miloš Markov sa svojim saradnicima iz lokalne samouprave i mesne zajednice.

Lovni, radni i finansijski izveštaj podneo je predsednik Društva Aleksandar Veselinov, koji je posebno istakao organizovanje humanitarnih akcija i društvene aktivnosti baranđanskih lovaca koji na razne načine daju podršku svim lokalnim manifestacijama.

Aleksandar Veselinov, je posebno istakao organizovanje humanitarnih akcija i društvene aktivnosti baranđanskih lovaca koji na razne načine daju podršku svim lokalnim manifestacijama/Glas Opova

„Pored neposrednih lovnih aktivnosti, ali i prihrane i prebrojavanja divljači, baranđanski lovci su aktivni i na drugim poljima sa ciljem da daju svoj doprinos u društvenom životu Barande“, istakao je Veselinov, koji se zahvalio svim sponzorima, a posebno lokalnoj samoupravi na kontinuiranoj podršci. Inače, Lovačko društvo „Šnjep“ je organizator jedne od najvećih i nadugovečnijih manifestacija u našoj opštini, čuvenoj „Gulašijadi“.

Skup su pozdravili predsednik Opštinskog udruženja lovaca Dragan Stojanov i predsednik opštine Miloš Markov, koji su baranđanskim lovcima poželeli puno uspeha u budućnosti.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije