OŠ Zoran Petrović: Nastavnici, učenici i njihovi roditelji, organizovali humanitarni bazar u Sakulama (video)

26/02/2024

Nastavnici, učenici i njihovi roditelji, organizovali humanitarni bazar u Sakulama 

 

SAKULE, 26. februar 2024 – Na inicijativu roditelja, učenici i zaposleni u OŠ „Zoran Petrović“ u Sakulama, organizovali su humanitarnu akciju prodaje kolača u cilju sakupljanja sredstava za pomoć učenicima čiji roditelji zbog zdravstvenih problema imaju finansijskih poteškoća.

Na dvadesetak štandova u fiskulturnoj sali osnovne škole bili su izloženi kolači za prodaju, kao i kutija za prikupljanje novčanih priloga, a Sakuljani su se u velikom broju odazvali i pomogli ovu akciju.

Kolačijada – Sakule/Glas Opova

Sakulsku kolačijadu su obišli predstavnici lokalne samouprave, predsednik opštine Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov, pokrajinski poslanik Predrag Ginculj i predsednik Saveta mesne zajednice Sakule Milorad Ješin.

Ispred školskog kolektiva Marina Rančić je istakla humanitarni aspekt ove akcije.

„Okupili smo se u velikom broju i naša škola, kao i svi zaposleni i roditelji, pokazuju da Sakule i dalje ima veliko srce, da smo u stanju da organizujemo nešto ovako. Ovo je inače inicijativa roditelja, a naravno prosvetni radnici i deca su podržali, lokalna samouprava i crveni krst su podržali, i mislim da smo napravili, a možda to nije nešto veliko materijalno, ali mislim da je za srce i dušu“, izjavila je nastavnica sakulske škole Marina Rančić.

Sakuljani su pokazali humanost na delu, a posebno raduje što su zajedno učestvovali odrasli i deca.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije