Druženje sa klasičnom gitarom: STEFANOVE POUKE ZA BUDUĆE GITARISTE

27/11/2014

STEFANOVE POUKE ZA BUDUĆE GITARISTE
Opovo, 27. novembar 2014;
U Osnovnoj školi ”Dositej Obradović” sa početkom u 11:00h, mladi virtuoz na akustičnoj gitari Stefan  Poštin održaće predavanje učenicima sedmog i osmog razreda o klasičnoj gitari.
30406

Kroz priču i muziku Stefan će pokušati da osnovcima približi instrument koji svira. Naši školarci će saznati kako se zovu delovi gitare, kako se pravilno drži gitara, zašto se preferira na dugim noktima, koji su predmeti pored same gitare potrebni muzičaru i koja je njihova svrha i šta ih čeka ako odluče da krenu njegovim stopama.

Takođe, imaće priliku da čuju i neka od jednostavnijih pa do veoma komplikovanih muzičkih dela koja se izvode na klasičnoj gitari.

Ovo je idealna prilika da deca čuju i vide neke nove stvari vezane gitaru od mladog i više puta nagrađivanog muzičara iz Barande. Neko ko je zainteresovan za instrument moći će da uvidi da li je to ono što očekuje i ohrabreni slušanjem kompozicija u izvođenju nekog njima približnih godina naći sebi put upravo u muzici. Nečija očekivanja možda i neće biti ispunjena, no to ćemo videti posle sutrašnjeg druženja sa Stefanom.

 

Branislav Babin

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije