Meteorolog Todorović otkriva kakvo nas vreme očekuje do kraja januara

22/01/2024

Izvor/RTS
Srbija – Beograd 21. Januar 2024
Meteorolog Nedeljko Todorović navodi za RTS da nema nagoveštaja da ćemo u narednom periodu imati bilo kakve veće snežne padavine. Navodi da nas do kraja meseca očekuje toplije vreme sa maksimalnim temperaturama između 10 i 12 stepeni. Ukazuje da bi nešto hladniji period od nekoliko dana usledio između 5. i 10. februara.

Nedeljko Todorović upozorava da bi sutra u jutarnjim satima moglo doći do pojave ledene kiše na području Vojvodine, zapadne Srbije i okolini Beograda.

“U sredu i četvrtak, verovatno, možda i u nekim nižim predelima, negde i do 10-12 stepeni, na planinskim predelima biće oko nule, na primer, na Zlatiboru, čak i možda 3-4 stepena iznad nule. U četvrtak i subotu malo kiše i malo snega na planinama, ali to su tolike male količine padavina da se skoro ne bi ni primetile. Tako da mislim da do kraja januara nekih ozbiljnih snežnih padavina u planinskim predelima neće biti”, naodi Todorović.

Ukazuje da do kraja januara, neće biti nekih obilnih snežnih padavina.

“Znači, generalno, ide sad toplije vreme do kraja januara, verovatno i prvih dana februara, bar prvih pet, šest  dana”, kaže Todorović.

Ukazuje da bi nešto hladniji period od nekoliko dana usledio između 5. i 10. februara.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 6 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: Nedelja 5....

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije