Apel javnog preduzeća „Putevi Srbije“

16/01/2024

SRBIJA/BEOGRAD, 16. Januar 2024
JP „Putevi Srbije“ apeluje da učesnici u saobraćaju budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, kiša koja se sa severa i zapada Srbije širi ka ostalim krajevima, danas, 15.01.2024, i u noći 15/16.01.2024.godine, po kotlinama zapadne i jugozapadne Srbije, u dolini Zapadne Morave, a predveče i na istoku zemlje lokalno može lediti pri tlu.

Takođe, prema upozorenju, u Vojvodini, kasno posle podne, prelazak kiše u sneg, dok će u noći 15/16.01.2024. godine, sneg početi da pada i na području Beograda i u krajevima južnije od Save i Dunava. Očekuje se stvaranje/manje povećanje visine snežnog pokrivača.

Vozačima savetujemo da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 6 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: Nedelja 5....

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije