Priprema božićne pečenice u opovačkom Kertizu (video)

06/01/2024

Priprema božićne pečenice u opovačkom Kertizu (video)

OPOVO, 6. januar 2023 – Više od tri decenije u opovačkom naselju Kertiz na Badnjidan, tradicionalno se kolektivno sprema božićna pečenica. Kao i prethodnih godina, lokalna samouprava je podržala ovu akciju, a tim povodom Kertiz je obišao predsednik opštine Miloš Markov zajedno sa svojim saradnicima. Ispred organizatora akcije, Dragan Ceranić ističe komšijsku slogu i zajedništvo i upućuje božićne čestitke svim građanima.

Ove godine pripremano 15 pečenica/Glas Opova

„Kao i svake godine tradicionalno se okupljamo ovde, komšije i prijatelji, da proslavimo Badnji dan i da dočekamo najradosniji praznik Božić. U ime svih učesnika, zahvaljujem se na podršci Opštini Opovo i firmi Agros doo Opovo i svim građanima naše opštine česritam sutrašnji Božić i današnji dan“, poručio je Ceranić.
Kako je u toku božićni post, tokom pripreme božićne pečenice, koja će se na trpezi naći sutra, danas je na meniju bila pita krompiruša i zeljanica, pržena riba i riblja čorba.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije