Lokalna samouprava: Distribucija ogreva u Opovu (video)

06/01/2024

Distribucija ogreva u Opovu 

OPOVO, 5. januar 2023 – Nakon Sakula i Barande, distribucija briketa za domaćinstva koja su aplicirala preko konkursa lokalne samouprave nastavljena je u Opovu. Akciju su ispratili predsednik opštine Miloš Markov i predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić.
„Kao i prethodnih godina obezbedili smo za naše građane ogrevne brikete za 399 domaćinstava. Danas je sedmi dan podele briketa na teritoriji Opštine Opovo i očekujemo da ćemo za naredna tri do četiri dana biti podeljeno svima“, izjavio je Josić.

Akciju su ispratili predsednik opštine Miloš Markov i predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić

Akcija je i ove godine imala pozitivne utiske kod građana kojima je lokalna samouprava na ovaj način pomogla. Svako domaćinstvo dobija 160 kilograma tj četiri džaka briketa, koji zamenjuju 1,5 do 2 metra tvrdog drveta. Nakon Opova, distribucija briketa se nastavlja u Sefkerinu.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije