Fudbal – Omladinska liga Južnog Banata grupa sever / 11. kolo: LATOVLJEV DAVAO GOLOVE, DINAMO POBEDIO

16/11/2014

u SPORT

LATOVLJEV DAVAO GOLOVE, DINAMO POBEDIO
Opovo, 16. novembar 2014;
Po izuzetno teškim vremenskim uslovima, uz jaku kišu i vetar, malo je nedostajalo da mladi fudbaleri Omladinca naprave podvig protiv velikog favorita iz Pančeva. Posle neizvesne i iscrpljujuće borbe rezultatom 4:3 kao pobednik je izašao pančevački Dinamo, ali je utakmicu obeležio het – trik Borisa Latovljeva.
DSC_0070

Mada su gosti od samog početka imali inicijativu prvi su u izglednu šansu ušli Opovčani. Boris Latovljev je odlično šutirao sa nekih 18 metara ali je golman Dinama još bolje reagovao. Vrlo brzo nakon toga, Pančevci stižu do pogodaka i vode sa 2:0. Međutim, domaći se ne predaju. Latovljev ponovo pokušava sa istog rastojanja ali ovog puta je uspešniji i predivnim golom smanjuje prednost Dinama na 1:2. Do kraja poluvremena isti igrač koristi nesporazum protivničkog golmana i poslednjeg igrača odbrane za izjednačenje.
DSC_0062

U nastavku meča Dinamo ponovo dolazi u prednost ali danas raspoloženi Latovljev svojim trećim golom ponovo poravnava rezultat. Ipak, fizički dominantniji i spremniji fudbaleri Dinama dolaze i do četvrtog pogotka što je bilo nedostižno za Opovčane.

Dobra utakmica u kojoj su mladi fudbaleri Omladinca u susretu sa jakim rivalom pokazali da imaju i karakter i fudbalsko znanje, što sve u klubu može samo da raduje.
DSC_0055

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije