RK „Mladost“ Opovo: Startovala mini rukometna liga

28/11/2023

u SPORT

Startovala mini rukometna liga

OPOVO, 28. novembar 2023 – U okviru mini rukometne lige odigrano je prvo kolo između ekipa iz Crepaje, Pančeva i Opova. Domaćin je bila Crepaja ali je turnir odigran u hali u susednoj Debeljači.

Ovi turniri se održavaju dva puta mesečno naizmeničnim domaćinstvm klubova. Mini liga je osmišljena da deca što bolje nauče rukomet, da se druže i steknu poznanstva. U pitanju su deca uzrasta do 11 godina. Na svakom turniru se odigraju po dve utakmice koje traju 2×8 minuta.

Opovčanke su odigrale dve utakmice, sa Pančevom, a zatim i sa domaćinom. Dve vrlo zanimljive utakmice gde su se naše devojčice odlično pokazale. Tokom decembra odigraće se još dva turnira.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Lazar Čatlajić prvak Srbije

Atletika: Lazar Čatlajić prvak Srbije

Lazar Čatlajić prvak Srbije OPOVO, 27. februar 2024 – Sjajne vesti dolaze sa pionirskog Prvenstva Srbije u dvorani koje je održano tokom vikenda 25/26. februara. U kategoriji mlađih pionira, Opovčan Lazar Čatlajić je prvak Srbije u disciplini bacanja kugle. Lazar je...

Atletika: Prvenstvo Srbije za starije pionire u dvorani

Atletika: Prvenstvo Srbije za starije pionire u dvorani

Prvenstvo Srbije za starije pionire u dvorani OPOVO, 26. februar 2024 – U beogradskoj atletskoj dvorani, 24. februara je održano Prvenstvo Srbije za starije pionire, gde su nastupili i atletičari opovačkog Spartaka. Đorđe Đorđević je u disciplini bacanje kugle osvojio...

najnovije

najčitanije