Dunav osiguranje: U zimskom periodu najbolje je kasko osiguranje

11/01/2024

u OGLASI

U zimskom periodu najbolje je kasko

Kompanija “Dunav osiguranje” preporučuje kasko osiguranje vozila koje će u potpunosti ili delimično pokriti štetu u slučaju nezgoda u periodu godine kada su padavine učestale.
Istraživanja potvrđuju da padavine nepovoljno utiču na nezgode u saobraćaju, a kao ključni razlozi se navode promene uslova na kolovozu, smanjena vidljivost, ali i psihofizičke funkcije vozača izazvane vlažnošću, atmosferskim pritiskom i temperaturnim promenama, navode iz “Dunav osiguranja”.

“Vodeći se visinom premije osiguranja, širinom teritorijalne pokrivenosti, brzinom naknade štete i mogućnošću ostvarivanja bonusa, u tom pogledu izdvojila se ponuda kompanije ‘Dunav osiguranje'”, ističe se u saopštenju.

Podsećaju da je osiguravajuća kompanija usmerena u potpunosti na različite zahteve vozača, pa se tako u zavisnosti od tipa i starosti vozila, ali i sume na koju se vozilo osigurava, može odabrati  kasko, mini-kasko i kasko sudar osiguranje. Takođe, bilo da je u pitanju saobraćajna nezgoda, eksplozija, oluja, poplava ili neka druga elementarna nepogoda, obest trećih lica i niz drugih opasnosti, ukoliko ste odabrali kasko ili mini kasko osiguranje, dobićete obeštećenje u meri odabrane sume osiguranja. Sa kasko sudar osiguranjem, za koje se opredeljuju oni što žele da osiguraju svoje vozilo samo u slučaju najčešćeg rizika – saobraćanje nezgode, osigurani ste i u slučaju da je došlo do uništenja ili delimičnog oštećenja. Očekivano, taj vid osiguranja je i najpovoljniji sa premijom već od 30 evra. Za koju god od te tri ponude Dunav osiguranja da se opredelite, možete biti bezbrižni bilo da vas put navede na vožnju Srbijom, bilo kojom zemljom Evrope, Turske, pa čak i Rusije, kaže se u saopštenju.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Oglas: Kuća u centru Opova na prodaju

Oglas: Kuća u centru Opova na prodaju

Kuća u centru Opova na prodaju OPOVO, 1. februar 2024 Na prodaju kuća u centru Opova,  ulica Šumska 7, ulična kanalizacija, 200 m2, plac 6,5 ari. Uz kuću su  garaža i pomoćna prostorija. Kuća ima dva kupatila u funkciji, centralno grejanje na čvrsto gorivo i na...

najnovije

najčitanije