Kik boks klub Dragon: Mladi kik bokseri se spremaju za Češku

18/11/2023

u SPORT

Mladi kik bokseri se spremaju za Češku
SEFKERIN, 18. novembar 2023
Mladi kik bokseri Sefkerinskog kluba Dragon u programu su jakih priprema za predstojeće veliko međunarodno takmičenje koje se održava u Pragu u Češkoj od 1. do 3.  decembra ove godine, u disciplini borbe Sanda Ful kontakt.
Naši takmičari će se boriti u pet težinskih kategorija. Za srpski tim nastupaju pioniri Filip Džakula i Andrej Mrvić a u kadetskoj klasi Jovan Stojanov,Sava Vojinov i Andrej Mišković. Takmičari su potpuno spremni, zahvaljujući svakodnevnom praksom sparinga. Mlade borce predvodiće trener Nikola Stankov, a sa timom kluba Dragon putuje i Aleksandar Đurišić koji je savezni sudija. Zaslugom nastupamo za srpski tim sa 5 mladih takmičara koji su već iskusni borci I osvajači sjajnih medalja sa velikih borilačkih međunarodnih manifestacija.

U Pragu učestvuju timovi mnogih zemalja, konkurencija će biti izuzetno jaka i sa velikim brojem takmičara, ali ipak očekujemo uspešan sportski rezultat našeg tima .

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

OPOVO, 27. maj 2024 – U okviru manifestacije „Majski dani“ u organizaciji Rukometnog kluba „Mladost“ iz Opova, održan je turnir u mini rukometu na kojem su pored domaćina učestvovale ekipe ŽRK "Jabuka" iz Jabuke, ORK „Crepaja“ i RK „Beograd“. „Odigrano je osam...

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

SAKULE / SEFKERIN, 26. maj 2024 – Borac i Tempo su zabeležili pobede na gostovanjima u Pančevu i Gaju. STARI TAMIŠ (Pančevo) – BORAC (Sakule) 1:4 (0:3); Po lepom vremenu i lošem terenu odigrana je utakmica u kojoj su Sakuljani napadali od starta i na poluvremenu...

najnovije

najčitanije