Državni sekretar za sport Marko Kešelj posetio Opovo i košarkaški klub

14/11/2023

Opovo, 14. novembar 2023 – Državni sekretar za sport Marko Kešelj posetio je Opštinu Opovo gde je obišao trening Košarkaškog kluba Opovo 99. Državnog sekretara je dočekao predsednik opštine Miloš Markov zajedno sa svojim saradnicima iz lokalne samouprave, kao i predstavnici kluba Nikola Konstantinov i Dejan Fogl.

Marko Kešelj, inače donedavno aktivni košarkaš i reprezentativac, prisustvovao je treningu mlađih kategorija, gde se družio, igrao basket i delio savete najmlađim košarkašima opovačkog kluba.

Državni sekretar je rekao da su za resorno ministarstvo svi klubovi, bez obzira da li su veliki ili mali, podjednako bitni.

„Zahvaljujem se na toplom dočeku lokalnoj samoupravi i Košarkaškom klubu Opovo 99. Želim da kažem da su nam svaki klub i svaka opština podjednako bitni, jer ne pravimo razliku uzmeđu velikih i malih klubova. Želimo da deci pružimo što bolje uslove za bavljenje sportom i ova simbolična donacija u vidu sportske opreme koju proteklih nedelja dodeljivana sportskim klubovima ima svrhu poboljšanja uslova naše dečice za bavljenje sportom“, izjavio je Kešelj.

Predsednik opštine Opovo Miloš Markov je istakao koliki je značaj posete državnog sekretara sporta za jednu malu opštinu.

„Veliko mi je zadovoljstvo što smo danas imali posetu državnog sekretara sporta jer nama kao maloj lokalnoj samoupravi puno znači kada nas posete viši nivoi vlasti i državni organi i kada pokažu da Opština Opovo postoji i da vode računa o njoj. Posebno mi je zadovoljstvo što je to resor sporta i što je državni sekretar imao priliku da vidi kako funkcioniše podmladak Koašrkaškog kluba Opovo 99 i da im uruči simboličnu opremu i da im prenese poruku da je dobro baviti se sportom i da treba da budu sportisti jer će na taj način sutra biti i bolji ljudi“, rekao je Markov.

Državni sekretar je Košarkaškom klubu Opovo 99 uručio pet lopti petica, dve lopte šestica, tri lopte sedmica i pet dresova.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

OPOVO, 19. Jun 2024 Opština Opovo obaveštava građane da je  planiran tretman suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha i sa zemlje  planiran za četvrtak 20.06.2024. godine odložen za sledeću nedelju. Razlog odlaganja je previše visoka temperatura i tretman ne bi...

najnovije

najčitanije