Poklon devojčicama koje treniraju kik boks u klubu “Dragon“ Sefkerin

07/11/2023

u SPORT

SEFKERIN, 7. novembar 2023 – „Naš građanin Aleksandar Nestorov poklonio je novi bokserski džak za treninge kik boksa devojčicama kadetskog i pionirskog uzrasta, koje marljivo treniraju u klubu “Dragon Sefkerin”.

Zahvaljujemo se Aleksandru na razumevanju, velikoj podršci i poklonu odličnog modernog lakog džaka koji će se koristiti za treninge “lajt” kontakta, koji praktikuju najmlađi članovi našeg kluba.

Čast nam je i zadovoljstvo da imamo podršku od građana za aktivnost i uspeh u borilačkom sportu“, navodi se u saopštenju Uprave kluba „Dragon“ iz Sefkerina.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Tri košarkaške utakmice

Sportski vikend: Tri košarkaške utakmice

OPOVO, 1. decembar 2023 – Od prošlog vikenda fudbaleri su na zimskoj pauzi ali košarkaši i košarkašice nastavljaju ligaško takmičenje. Druga međuregionalna KSV liga – jug / 9. kolo Vojka, 2. decembar (subota) 18:30h; VOJKA – OPOVO 99 Beogradska liga 2 / 2. grupa /...

Fudbal: Pregled jesenjeg dela prvenstva

Fudbal: Pregled jesenjeg dela prvenstva

Pregled jesenjeg dela prvenstva OPOVO, 28. novembar 2023 - Ako izuzmemo krizu opovačkog Omladinca, klubovi iz naše opštine ostvarili su odlične rezultate u jesenjem delu aktuelne fudbalske sezone. Radnički iz Barande se prethodne sezone ekspresno vratio u Prvu...

najnovije

najčitanije