Sanda ful kontakt: Zlatni i srebrni kadeti Sefkerina

25/09/2023

u SPORT

Zlatni i srebrni kadeti Sefkerina
SEFKERIN, 25. septembar 2023 – U subotu, 23. septembra,  u Hali sportova “Jedinstvo” u Novom Bečeju održan je 19. po redu međunarodni turnir, u borilačkom sportu sanda fulkontakt, na kojem su učestvovali takmičari klubova iz šest država: Poljske, Češke, Mađarske, Rumunije, Hrvatske i Srbije.
Preko 200 takmičara borilo se na četiri tatami borilišta, a borbe su se odvijale u pojedinačnoj konkurenciji po uzrasnim i režimskim kategorijama.

Ekipa iz sefkerinskog kluba “Dragon” imala je uspešan nastup. Od osam mladih takmičara, Sefkerinci su se plasirali u pet finalnih mečeva. Takmičari Dragona su imali više borbi tokom dana i pokazali su da su na listi najboljih.
Poseban uspeh ostvarili su kadeti Jovan Stojanov koji je ubedljivo pobedio dva šampiona iz beogradskih klubova osvojivši zlatnu medalju, kao i Sava Vojinov koji je pobedio šampiona iz Mađarske u polufinalnom meču, a u finalu je odradio žestok i odličan meč sa evropskim šampionom iz Poljske i osvojio srebrnu medalju. Takođe kadet Nikola Vojinov osvojio je srebrno odličje. Veoma borbeni su bili i Andrej Mrvić i Dragan Josifov koji su osvojili  dva srebra u klasi pionira.
„Veoma smo zadovoljni rezultatom naših mladih takmičara koji predstavljaju naš klub i opštinski sport na vrhunskom nivou“, navodi se u saopštenju sefkerinskog borilačkog kluba.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

OPOVO, 27. maj 2024 – U okviru manifestacije „Majski dani“ u organizaciji Rukometnog kluba „Mladost“ iz Opova, održan je turnir u mini rukometu na kojem su pored domaćina učestvovale ekipe ŽRK "Jabuka" iz Jabuke, ORK „Crepaja“ i RK „Beograd“. „Odigrano je osam...

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

SAKULE / SEFKERIN, 26. maj 2024 – Borac i Tempo su zabeležili pobede na gostovanjima u Pančevu i Gaju. STARI TAMIŠ (Pančevo) – BORAC (Sakule) 1:4 (0:3); Po lepom vremenu i lošem terenu odigrana je utakmica u kojoj su Sakuljani napadali od starta i na poluvremenu...

najnovije

najčitanije