Miholjski susreti sela: Poziv za izlagače na bazaru Banatski slatki dan

07/09/2023

Poziv za izlagače na bazaru Banatski slatki dan

OPOVO, 8. septembar 2023 – Opština Opovo u saradnji sa Opštinskom narodnom bibliotekom Opovo i Aktivom žena Opovo u okviru manifestacije Miholjski susreti sela 2023, a koje finansira Ministarstvo za brigu o selu Republike Srbije, organizuje 1. oktobra 2023. godine prodajni bazar Banatski slatki dan.

Tema manifestacije je promocija slatkih tradicionalnih banatskih poslastica i banatskih običaja.

Ovaj događaj ima za cilj razvoj kulturnog turizma u opštini Opovo kroz predstaljanje banataskih običaja, kulinarskih specijaliteta, folklora i banatske kulure uopšte. Bazar će se održati na platou u opovačkom parku, a pored prodajne izložbe biće organizovan kulturni i muzički program.

Pravo učešća imaju fizička i privatna lica, kao i udruženja građana. Izlagačima je obezbeđen štand za izlaganje i osveženje.
Rok za prijave: najkasnije do 20. septembra 2023. godine. Više informacija na tel: 063/7174-370 ili putem mejla kulturnicentaropovo@gmail.com

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije