Vremenske prilike: Osveženje i pad temperature

29/08/2023

Osveženje i pad temperature

SRBIJA 29.avgust 2023.

Danas osveženje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, koji će posle podne i uveče u centraloj, južnoj i istočnoj Srbiji ponegde biti i intenzivniji uz pojavu grada i olujnog vetra u zoni pljuskova. Duvaće slab i umeren, na planinama ponegde i jak južni i jugozapadni vetar. Najviša temperatura od 27 do 31 °C.

U sredu i četvrtak (30 – 31.08.) dalji pad maksimalnih temperatura na vrednosti od 24 do 29 °C i uz svežija jutra – biće promenljivo oblačno sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom, dok će se uglavnom suvo vreme zadržati samo na jugoistoku zemlje. Od petka do nedelje (01 – 03.09.) u većem delu suvo uz delimično razvedravanje, a uslova za kratkotrajnu kišu ili pljusak biće tek ponegde na jugu i istoku Srbije. Početkom naredne sedmice (od 04.09.) ponovo toplije uz temperature oko i iznad 30 °C.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije