Odbojka na pesku: Osam ekipa na turniru u Barandi

27/08/2023

BARANDA, 26. avgust 2023 – U Barandi je održan, sada već tradicionalni, a ove godine peti po redu turnir u odbojci na pesku. U pitanju je lepa omladinska inicijativa čiji je nosilac grupa mladića u sastavu Uroš Urošević, Dejan Veselinov, Mihajlo Smuđa, Milan Stojanov i Nikola Vlah.

Ove godine na turniru je učestvovalo osam ekipa iz Barande, Opova, Čente, Sakula i Pančeva. Pobednički trofej je ponela domaća ekipa „Viski i cigare“, drugi su bili „Hobiti“ iz Pančeva, a treći „Tri i po“, takođe iz Barande.

Turnir su obišli predstavnici lokalne samouprave koja je finansijski podržala organizaciju turnira, zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov, predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić i njegov zamenik Dragan Ugrinov.

Za sve učesnike i gledaoce bio je obezbeđen roštilj i osveženje, tako da im ovaj vreo avgustovski sportski dan i nije teško pao.

U Barandi održan peti po redu turnir u odbojci na pesku; Foto/Glas Opova

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Poziv učesnicima ratova za prijavu u udruženje

Poziv učesnicima ratova za prijavu u udruženje

OPOVO,14. jun 2024 Udruženje boraca ratova 91 – 99 „Banat“ iz Opova poziva sve učesnike ratova da podnesu zahtev za konačni status u opštini Opovo gde je od dokumentacije potrebna lična karta i vojna knjižica. Sticanjem ovog statusa dobijaju se određene beneficije,...

Poziv za učešće na Festivalu mentalnog zdravlja 2024.

Poziv za učešće na Festivalu mentalnog zdravlja 2024.

PANČEVO, 10. jun 2024 - Zavod za javno zdravlje Pančevo i Udruženje „Pneuma“ Kreativni kolektiv pozivaju zainteresovane ustanove, nevladine organizacije, udruženja i pojedince da se pridruže u kreiranju programa i organizovanju događaja u okviru Festivala mentalnog...

najnovije

najčitanije