Streljaštvo: Sakuljani treći na takmičenju u Orlovatu

25/08/2023

u SPORT

SAKULE, 25. avgust 2023 – Sakulski Streljački klub „Stevan Doronjski“ učestvovao je na takmičenju u gađanju glinenih golubova koje se tradicionalno održava 23. avgusta povodom seoske slave u Orlovatu. 
Pored velikog broja ekipa i pojedinaca iz Banata, Sakuljani su na ovoj prijateljskoj utakmici osvojili ekipno treće mesto.  U pojedinačnom plasmanu, Aleksandar Anovic je bio drugi, a Nenad Vesić treći.
Sakuljani će 9. i 10. septembra učestvovati na GP Osipaonica, koji je internacionalnog karaktera, a takmičarsku sezonu će završiti Prvenstvom Srbije 30. septembra i 1. oktobra.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

OPOVO, 27. maj 2024 – U okviru manifestacije „Majski dani“ u organizaciji Rukometnog kluba „Mladost“ iz Opova, održan je turnir u mini rukometu na kojem su pored domaćina učestvovale ekipe ŽRK "Jabuka" iz Jabuke, ORK „Crepaja“ i RK „Beograd“. „Odigrano je osam...

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

SAKULE / SEFKERIN, 26. maj 2024 – Borac i Tempo su zabeležili pobede na gostovanjima u Pančevu i Gaju. STARI TAMIŠ (Pančevo) – BORAC (Sakule) 1:4 (0:3); Po lepom vremenu i lošem terenu odigrana je utakmica u kojoj su Sakuljani napadali od starta i na poluvremenu...

najnovije

najčitanije