Pomoć za kupovinu ogrevnog drveta za najugroženije porodice izbeglica i interno raseljenih lica

24/08/2023

BEOGRAD, 24. avgust 2023 – Zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov potpisala je ugovor o saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracije Republike Srbije za realizaciju pomoći za kupovinu ogrevnog drveta sa prevozom za najugroženije porodice izbeglica i interno raseljenih lica koja žive na teritoriji Opštine Opovo.

Ovim ugovorom Opštini Opovo je dodeljeno 595.000 dinara, s tim da maksimalni iznos sredstava jednom porodičnom domaćinstvu iznosi 35.000 dinara.

„Nastavljamo saradnju sa Komesarijatom za izbeglce i migracije Republike Srbije, tako da ćemo i ove zime pružiti podršku našim sugrađanima koji ispunjavaju uslove za besplatan ogrev“, izjavila je nakon potpisivanja ugovora Anka Simin Damjanov.

Lokalnim samoupravama kojim su dodeljena sredstva, ugovore je uručila komesar za izbeglice i migracije Nataša Stanisavljević.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije