Ministarstvo pravde: Projekti za predškolsku ustanovu i osnovnu školu

24/08/2023

BEOGRAD, 23. avgust 2023 – Povodom Javnog konkursa za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, predstavnici Opštine Opovo, Predškolske ustanove „Bambi“ Opovo i Osnovne škole „Zoran Petrović“ Sakule, potpisali su ugovore sa Ministarstvom pravde i Vladom Republike Srbije za realizaciju dva projekta.

Predškolska ustanova „Bambi“ je na ovom konkursu dobila sredstva u visini 581.900 dinara za realizaciju projekta „Dečje igralište u dvorištu predškolske ustanove“, dok su Osnovnoj školi „Zoran Petrović“ odobrena sredstva od 1.171.606 dinara za projekat „Adaptacija i sanacija prostorija“, koja se odnosi na molersko – farbarske, zidarske i stolarske radove.

„Veoma smo zadovoljni što će se dva vrlo bitna projekta za predškolsku ustanovu i sakulsku školu uskoro realizovati i na taj način poboljšati uslovi u ove dve ustanove“, izjavila je zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije