Osnovce na moru posetili predstavnici opštine, škole i Crvenog krsta

17/08/2023

Osnovce na moru posetili predstavnici opštine, škole i Crvenog krsta

BAOŠIĆI, 16. Avgust 2023
Osnovce iz opštine Opovo koji letuju na crnogorskom primorju, tačnije u Baošićíma posetili su predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanovi, direktor osnovne škole „Dositej Obradović“ iz Opova, Slaviša Miškov i sekretar Crvenog krsta Opovo, Dragana Avramović

Oni su razgovarali sa decom i njihovim nastavnicima o uslovima, smeštaju i interesantnim programima koji se svakodnevno odvijaju, pored plaže i u prostoru odmarališta Crvenog krsta u ovom mestu.

Na početku posete delegaciju naše opštine primio je upravnik odmarališta Momčilo Bjelivuk koji je predstavio kapacitete ove ustanove i u neposrednom razgovoru izrazio zadovoljstvo dobrom dosadašnjom saradnjom i pozitivno ocenio činjenicu da tako jedna mala opština uspeva da subvencioniše letovanje tolikom broju dece.

Deca iz opštine Opovo na letovanju u Baošićma 2023: Foto/Glas opova

Vaspitači, kojih ima ukupno šest zadovoljni su uslovima na letovanju i kažu da je svakodnevnim aktivnostima obogaćen  sadržaj koji je deci na raspolaganju.

Snežana Jeminović, jedan od vaspitača, za Glas Opova kaže da je koncept Crvenog krsta u odmaralištu odlično osmišljen i da ga oni zajedno sa decom sa zadovoljstvom primenjuju jer je raznovrstan, poučan i deci, pre svega zanimljiv.

Predsednik Markov je izrazio zadovoljstvo onim što je delegacija opštine videla na terenu i najavio nastavak ove prakse i u narednim godinama.
Kao i prethodne godine, tradicionalno predsednik je decu odveo na sladoled u  poslastičarnicu „Baošići“ gde je čuveni poslastičar Miđi svojim veštinama ponovo oduševio mališane i originalnim mini performansom izmamio osmehe svim prisutnima.

Deca na moru ostaju do 22 avgusta, što je ukupno devet noćenja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije