Lokalna samouprava: Započet projekat asfaltiranja i rehabilitacija ulica (video)

15/08/2023

Započet projekat asfaltiranja i rehabilitacija ulica

OPOVO/SEFKERIN, 15. avgust 2023
Preko konkursa koji je raspisala Kancelarija za kapitalna ulaganja početkom godine za izgradnju i rekonstrukciju infrastrukture naša lokalna samouprava dobila je 40 miliona dinara. Učešće naše opštine iznosi 21 milion dinara, tako da je na raspolaganju za ovu namenu ukupno 61  milion dinara. Asfaltiranje će se vršiti u sva četiri mesta opštine, a prvi radovi su počeli u Sefkerinu. Radi se na raščićavanju i postavljanju podloge.
Predsednik opštine Miloš Markov je obišao radove u Sefkerinu, i izrazio zadovoljstvo uz konstataciju da će do kraja mandata, praktično, više od 90% ulica u opštini biti pod asfaltom.

Predsednik opštine Miloš Markov je obišao radove u Sefkerinu: Foto/Glas Opova

Opština Opovo ovim projektom definisala je rekonstrukciju i rehabilitaciju sledećih ulica:  U Opovu, Industrijska, JNA, Banatska, Vojvođanska i Ive Lole Ribara, u Sefkerinu delovi Ulica Vlade Petrov, Milana Ujevića, Nestorov Stevana i Vuka Karadžića, u Barandi Tamiška i Mećavina i u Sakulama Zelena i Vinogradarska. Radove izvodi konzorcijum Baumeister – Srem put, a rok za završetak radova je 120 dana.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije