Skupština opštine Opovo: Održana 29. sednica lokalnog parlamenta

14/08/2023

Skupština opštine Opovo: Održana 29. sednica lokalnog parlamenta
OPOVO, 14. avgust 2023 – Odbornici Skupštine opštine Opovo usvojili su sve tačke dnevnog reda 29. sednice lokalnog parlamenta.U okviru Odluke o izmenama i dopunama Odluke o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Opštinske izborne komisije Opštine Opovo u stalnom sastavu za sekretara Komisije imenovana je Ankica Jožika (diplomirani pravnik), a za zamenika sekretara Jelena Petrović (diplomirani pravnik).

Načelnik za urbanizam Rade Cvetanović obrazložio Predlog Odluke o izradi Plana detaljne regulacije solarne elektrane u k.o. Opovo i k.o. Baranda: Foto/Glas Opova

Odbornici su usvojili Rešenje o davanju saglasnosti na izmene i dopune Programa poslovanja JP „Mladost“ Opovo za 2023. godinu i Zaključak o usvajanju finansijskog izveštaja o poslovanju JP „Mladost“ Opovo za 2022. godinu.Takođe usvojen je i Predlog Odluke o izradi Plana detaljne regulacije solarne elektrane u k.o. Opovo i k.o. Baranda čiji je cilj planska razrada predmetnog prostora radi privođenja planiranoj nameni direktnom primenom kroz izdavanje lokacijskih uslova i građevinske dozvole.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije