Radnici ED Pančevo i komunalnog preduzeća na saniranju havarije kod brane u Opovu

06/08/2023

Radnici ED Pančevo i komunalnog preduzeća na saniranju havarije kod brane u Opovu

OPOVO, 6. avgust 2023 – Tokom jučerašnjeg plujnog vremena, na potezu šume između ulice Stanka Tomića i brane, došlo je do prekida žica na elektromreži zbog čega je prekinuto i vodosnabdevanje na teritoriji Opštine Opovo. U pitanju je elektromreža koja spaja vodovodne bunare sa desne strane Tamiša i fabriku vode.

Zbog olujnog vetra juče je palo više bandera tako da je došlo do ozbiljnog prekida električne energije. Radnici ED Pančevo su sinoć sanirali glavne havarije tako da je struje bilo u većem delu opštine, međutim delovi ulica, kao i celih mesta i dalje su zbog ozbiljnosti havarija i nemogućnosti pristupa bili bez struje.

Radnici ED Pančevo i JP „Mladost“ Opovo su od jutros na terenu gde rasčišćavaju palo drveće i grane: Foto/Glas Opova

Kako je sinoć fabrika vode imala struju, bez obzira na prekid između bunara i fabrike, vodosnabdevanje je pušteno i funkcionisalo je dok je bilo vode u rezervoarima. Kada su se rezervoari ispraznili došlo je do novog prekida vodosnabdevanja.

Radnici ED Pančevo i JP „Mladost“ Opovo su od jutros na terenu gde rasčišćavaju palo drveće i grane, i povezuju prekinute žice. Nakon saniranja havarije potrebno je ponovo napuniti rezervoare u fabrici vode kada će se ponovo uspostaviti vodosnabdevanje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije