Sanda fulkontakt: Sava Vojinov na Otvorenom prvenstvu Balkana u Turskoj

01/08/2023

u SPORT

SEFKERIN,1. avgust 2023 – Kadetski Šampion u sanda fulkontakt borbama Sava Vojinov završava jake pripreme za učešće na “Open Balkan Sanda Fullcontact Championship” koji se održava od 14. do 17. avgusta u Edirne kod Istanbula u Turskoj.

Pored trenera Nikole Stankova, Savi pomažu klupski drugovi u svakodnevnom sparingu, kadeti Filip Džakula, Andrej Mrvić, Jovan Stojanov i Marko Nedeljkov, takođe osvajači zlatnih i srebrnih medalja sa državnih prvenstava.

„Velika čast nam je da na svakom velikom međunarodnom takmičenju u borilačkim sportovima punog kontakta, zasluženo učestvuje i neko iz našeg kluba “Dragon”. Borbenošću i odličnim sportskim rezultatima ovih mladih takmičara, izborili smo sigurno učešće za našeg borca, koji će se boriti za boje srpskog tima, odnosno za našu Srbiju“, navodi se u saopštenju sefkerinskog borilačkog kluba.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Lazar Čatlajić prvak Srbije

Atletika: Lazar Čatlajić prvak Srbije

Lazar Čatlajić prvak Srbije OPOVO, 27. februar 2024 – Sjajne vesti dolaze sa pionirskog Prvenstva Srbije u dvorani koje je održano tokom vikenda 25/26. februara. U kategoriji mlađih pionira, Opovčan Lazar Čatlajić je prvak Srbije u disciplini bacanja kugle. Lazar je...

Atletika: Prvenstvo Srbije za starije pionire u dvorani

Atletika: Prvenstvo Srbije za starije pionire u dvorani

Prvenstvo Srbije za starije pionire u dvorani OPOVO, 26. februar 2024 – U beogradskoj atletskoj dvorani, 24. februara je održano Prvenstvo Srbije za starije pionire, gde su nastupili i atletičari opovačkog Spartaka. Đorđe Đorđević je u disciplini bacanje kugle osvojio...

najnovije

najčitanije