Udruženje Inicijative mladih Opovo: IMO REALIZOVALU EDUAKCIJU NA TEMU DRUŠTVENOG ORGANIZOVANJA I JAVNOG GOVORA

04/11/2014

IMO REALIZOVALU EDUAKCIJU NA TEMU DRUŠTVENOG ORGANIZOVANJA I JAVNOG GOVORA
Opovo, 04. Novembar
Tokom prethodnog vikenda Udruženje IMO je organizovalu dvodnevnu internu eduakciju za njihove aktiviste u prostorijama skupštine opštine (zgrada KEBS-a). Eduakcija je organizovana u partnerstvu sa Udruženjem Connecting people iz Pančeva, dok su predavanje vodile moderatorke iz organizacije Srbija u poretu.
DSCF2401

Ideja ove edukacije je sticanje znanja i veština kao i osnaživanje volontera organizacije IMO da animiraju ostale mlade iz svog društvenog života koji su nezainteresovani i da ih uključe u volonterizam i omladinski aktivizam, kao i sticanje osnovnih znanja iz oblasti javnog govora, koja će mnogo pomoći volonterima IMO-a da budu rečitiji, ubedljiviji i sigurniji u sebe u budućem nastupanju.
Jedan od ciljeva jeste osim sticnja novih veština i znanja i međusobno povezivanje i upoznavanje mladih povodom formiranja Regionalnog volonterskog centra u Pančevu gde je jedan od partnera osnivača i naše Udruženje.
1920088_698933280203388_983326190595904616_n
Nakon evaluacije seminara omladinci su izrazili veliko zadovoljstvo što su pohađali ovakvu eduakciju uz želju da se ponovo nešto slično organizuje, pa Uprava IMO-a već mogućnost ponovnog organizovanja nove edukacije u skorijem vremenskom roku, ovaj put i za ostale mlade i zainteresovane strane.

 

Vaš IMO tim

Služba za odnose sa javnošću

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održan koncert duhovne muzike u Sefkerinu

Održan koncert duhovne muzike u Sefkerinu

SEFKERIN, 26/27. maj 2024 – Sefkerinska crkva je u nedelju bila istovremeno i hram i koncertna dvorana. Svoje prve koncerte održali su Dečiji crkveni hor i Liturgijski hor sefkerinskog hrama „Sabor Svetog arhangela Gavrila“. Koncert je privukao veliku pažnju, a...

Na preventivnim pregledima u nedelju pregledana 31 osoba

Na preventivnim pregledima u nedelju pregledana 31 osoba

OPOVO, 27. Maj 2024 U nedelju 26.maja 2024.godine Dom zdravlja Opovo je u okviru akcije Ministarstva zdravlja Republike Srbije organizovao akciju besplatnih preventivnih pregleda. Pregledana je 31 odrasla osoba, konstatovan je povišen krvni pritisak kod 3 osobe,...

najnovije

najčitanije