Nabavka opreme za izdvojeno odeljenje škole u Barandi

14/06/2023

Nabavka opreme za izdvojeno odeljenje škole u Barandi

SAKULE / BARANDA, 14. jun 2023 – OŠ „Zoran Petrović“ Sakule, je u martu konkurisala kod Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice, za finansiranje i sufinansiranje nabavke opreme za ustanove osnovnog i srednjeg obrazovanja i vaspitanja, na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine u 2023-oj godini.

Konkretan predmet projekta je finansiranje nabavke opreme – školski nameštaj i nastavna sredstva -računarska oprema za IO „Olga Petrov“ u Barandi. Škola je  na konkursu  ispunila sve tražene uslove i odobrena su sredstva u iznosu od 990.916.00 dinara.

Ugovor o dodeli novčanih sredstava iz budžeta Autonomne Pokrajine Vojvodine za 2023. godinu, potpisan je 12. juna u Novom Sadu, od strane direktora škole „Zoran Petrović“ Dragana Andrejića  i zvaničnih predstavnika pokrajinske Vlade. Namenska sredstva iz ugovora se moraju utrošiti do kraja ove godine.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije