Koncert Pevačke grupe Academia Educativa (video)

09/06/2023

Koncert Pevačke grupe Academia Educativa

OPOVO, 9. jun 2023 – Koncertom na sceni Kulturnog centra, opovačkoj publici se predstavila Pevačka grupa Academia Educativa iz Pančeva.

Ovu pevačku grupu koja izvodi starogradske pesme čini 15 pevača, vodi Zorica Đergović (klavirska pratnja), vokalni solista je Ranko Burić, dok je za dirigentskom palicom Ljubomir Živanović.

Koncert Academia Educativa u Opovu: Glas Opova

Na koncertu pod nazivom „Pesma, kao ljubav, raduje i leči dušu“. publika je imala priliku da čuje 21 kompoziciju, a okviru koncerta, organizovana je i promocija knjige “Žena sa šeširom” autora Stevana Bukovića, čije stihove je govorila Jasna Hinić i sam autor.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Književni susret sa Vesnom Kapor

ONB Opovo: Književni susret sa Vesnom Kapor

OPOVO, 20. septembar 2023 – U prostorijama Opštinske narodne biblioteke u Opovu održan je izuzetno uspešan i dobro posećen književni susret i promocija knjiga Vesne Kapor, na kojem je moderator bila Sanja Savić Milosavljević. Vesna (Samardžić) Kapor rođena je u...

Kulturni centar Opovo: Slikarske radionice u septembru

Kulturni centar Opovo: Slikarske radionice u septembru

Slikarske radionice u septembru OPOVO, 14. septembar 2023 – Slikarske radionice sa Olgom Nikonovom ponovo kreću ovog meseca i biće održane 16. i 23. septembra od 11:00 do 13:00 časova u Galeriji „Jovan Popović“ u Opovu. Radionice su vezane, tema je akril na platnu,...

najnovije

najčitanije