Koncert Pevačke grupe Academia Educativa (video)

09/06/2023

Koncert Pevačke grupe Academia Educativa

OPOVO, 9. jun 2023 – Koncertom na sceni Kulturnog centra, opovačkoj publici se predstavila Pevačka grupa Academia Educativa iz Pančeva.

Ovu pevačku grupu koja izvodi starogradske pesme čini 15 pevača, vodi Zorica Đergović (klavirska pratnja), vokalni solista je Ranko Burić, dok je za dirigentskom palicom Ljubomir Živanović.

Koncert Academia Educativa u Opovu: Glas Opova

Na koncertu pod nazivom „Pesma, kao ljubav, raduje i leči dušu“. publika je imala priliku da čuje 21 kompoziciju, a okviru koncerta, organizovana je i promocija knjige “Žena sa šeširom” autora Stevana Bukovića, čije stihove je govorila Jasna Hinić i sam autor.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Noć u kući gospodina Kolaka

Noć u kući gospodina Kolaka

Noć u kući gospodina Kolaka https://youtu.be/H1gEdSDf2bE   OPOVO, 23. maj 2024 – U okviru programa Majskih dana, na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Noć u kući gospodina Kolaka“, po tekstu Vladimira Đurkovića, režiji Irfana Mensura i...

Otvorena jubilarna 30. izložba Stvaraoci Opova (video)

Otvorena jubilarna 30. izložba Stvaraoci Opova (video)

Otvorena jubilarna 30. izložba Stvaraoci Opova  https://youtu.be/dh_KblvINio OPOVO, 22. maj 2024 – U Galeriji „Jovan Popović“ u Opovu otvorena je tradicionalna izložba „Stvaraoci Opova“. U pitanju je manifestacija koja okuplja likovne i sve druge umetničke i kreativne...

najnovije

najčitanije